Fotografie Challenges

Ik hou van fotograferen. Dat zal ik toegeven. En daar ben ik echt niet de enige in, dat geloof ik heilig! Daarom heb ik 53 challenges bedacht voor heel 2019.

Elke maand is er een hoofd thema (Denk aan groen). En elke week van die maand (of soms een dag als de maand begint op zondag bijvoorbeeld) is er een onderwerp (Bijvoorbeeld: Week 1: Groene auto’s. Week 2: Groene deuren. Week 3: Groene blaadjes en week 4: Groene petten).

Wanneer je mee doet kan je de foto’s delen op sociale media. Zo heb ik bijvoorbeeld een Facebookgroep gemaakt, waar jij je foto’s kan delen. Geen Facebook? Geen zorgen! Als je ze deelt op Twitter of Instagram kan je mij natuurlijk altijd taggen met @EnXaar. Of je mailt ze naar: enxaaar@gmail.com.

Wanneer ik jou foto heel erg leuk vindt zal ik aan jou gaan vragen (via een prive berichtje of in de comments) of ik jou foto op &Xaar mag delen. Natuurlijk blijven alle rechten van de foto bij jou, en als je het zelf nog niet gedaan hebt, zet ik er een watermerk in! Zo weet iedereen dat de foto van jou is!

Elke maand komt er een artikel online met het thema en de onderwerpen van die maand, maar ook zal ik het nog in Mijn week benoemen!

Hier vindt je alles terug wat met de foto challenge te maken heeft! Ik kijk erg uit naar jullie foto’s!