Zelf gemaakt: Water met smaakje | &Xaar

Hoi allemaal!

Het is heerlijk weer! Het zonnetje schijnt, en het is warm. Wat iedereen wil! Daarom is blijven heel erg goed om te blijven doen! Ik drink het liefst met dit weer water, maar dat komt snel mijn neus uit, gewoon water. Dus vaak geef ik er een smaakje aan met een stukje fruit. Zo is op dit moment mijn favoriete watertje met citroen en gember er in. Lekker fris met een zuur tintje. Vandaag deel ik mijn (favoriete) recepten met jullie voor verfrissende smaakjes aan je water! Elk recept is wel op mijn smaak gericht, ik denk dat je zelf een beetje moet uitvogelen wat voor jou het beste smaakt, als een watertje jou aanspreekt.

Mijn eerste recept is water met peer. Dit recept kwam ik laatst op mijn werk tegen. Daar delen ze namelijk gratis water uit als de kantine open is. Dit wou ik graag zelf thuis proberen. En het is echt lekker. Zelf heb ik een hele peer toegevoegd.

Citroen met gember water. Ik gebruik dan een halve citroen, het gember schat ik altijd een beetje in. De ene keer is dit meer dan de andere keer. Dat gaat toch elke keer op gevoel dus.

Citroen water, dit is ook een halve citroen. Heerlijk! Gewoon, dat frisse smaakje met een klein beetje zuur. Ik hou van zuur. Haha!

Limoen met gember water. Het limoentje is een hele tijd een halve geweest. Dit is sinds kort een hele. Lekker zuur. Maar ook fris. Hihi, het is wel duidelijk dat ik van zuur hou geloof ik!

Ook bij deze kan je de gember weglaten en gewoon limoen water nemen. Ook erg fris. Hier neem ik altijd ook 1 hele limoen, sinds een paar weken!

Dit waren dan mijn recepten om van je water gewoon weer een feestje te maken. Maak jij ook wel eens water met een smaakje? En welke is jouw favoriet? Laat het me dan weten in de comments!

Groetjes Xarifa

Advertenties

3 comments

  1. Ik ben dol op gemberthee, maar drink mijn koude water altijd zonder iets er in. Ik zal dit eens een keer proberen op een hete dag. Gember met citroen klinkt wel lekker fris. Maar is een hele citroen niet een beetje erg heftig?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s