Mijn week #9 | &Xaar

Hoi allemaal!

Vandaag deel ik gezellig met jullie Mijn week. De negende week van 2019. Tijd gaat snel hè?

De afgelopen week was het in onze regio vakantie. En dit was de eerste week dat ik geen werk meer had. De afgelopen week heb ik 2 sollicitatie’s gehad en lekker rustig aan gedaan. Dus deze week niet zo veel foto’s!

De afgelopen week heb ik lekker veel gelezen uit De Grijze Jager, De Koning van Clonmel.

Afgelopen vrijdag zijn wij (mijn broertje, mijn ouders en ik) veder gegaan met de énige geotour in Nederland. We kwamen vlak bij een van de caches een aantal bunkers tegen, waar je ook nog in kan! Dat is bijzonder om te zien.

Veder heb ik eigenlijk nier zo veel gedaan! Heb jij veel leuke dingen gedaan afgelopen week?

Groetjes Xarifa

Advertenties

3 comments

  1. Een vervelend bezoekje gehad bij de tandarts, een vriendin geholpen met het opknappen van haar huisje en verder heerlijk geblogd op mijn website, de rest van de week rustig aan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s