My Diary #2

Hi all!

Vandaag is het tijd voor My Diary #2. Dinsdag had ik mijn laatste stage dag. Ik heb niet zo heel veel foto’s als vorige week. Want ik kan niet zo maar van de kinderen foto’s maken natuurlijk. Maar ik neem jullie weer mee!

Dinsdag 17 april 2018

Vandaag is het dinsdag. Mijn laatste stage dag. Vanmiddag heb ik ook nog een examen beoordeling. Daar zie ik toch het meeste tegen op. Ik hoop dat ik alles voldoende scoor!

Om 08:15 was ik bij de Peuterstart (de peuterspeelzaal). Er stond al het een en ander klaar, dankzij een collega. Ik heb het afgemaakt en ben toen kroontjes gaan knippen voor vrijdag. Dan vieren ze namelijk ook koningsdag. Het ging iets minder snel dan ik wou. Daarna hebben we mijn afscheid ‘gevierd’ en heb ik nog even de afwas gedaan en daarna nog even met de kids buiten gespeeld. Toen was het alweer tijd.

Om 12:10 waren alle kinderen weg en heb ik het afscheidscadeau voor de BSO afgemaakt. Het was mij alweer iets te snel voorbij. Want ik moest voor het examen gesprek. Ik ben daar voor geslaagd. Ik heb 1 voldoende en 4 goeds! Ik ben trots op mij zelf.

De BSO middag liep wat anders dan we verwachten. Ik ga hier niet veder op in. Maar het was een hele wijze les! Het was een gekke middag, maar dus super leerzaam.

Bij de Peuterstart en de BSO heb ik ook nog kado’s gehad. Super lief, maar had helemaal niet gehoeven! Maar ik zal ze nog even aan jullie laten zien!

Dit zijn de cadeaus:

Van de Peuterstart:

Ik heb hier de namen even weggehaald, wegens de privacy van mijn begeleiders en de kids!

Een verjaardagskalender

Van de BSO:

Een kook/bakschort en een receptenboek

Het thee glas heb ik van een jongetje gehad. Dat vond ik nog het meest bijzonder! Maar een heel mooi gebaar, want dat betekend dat ik gewaardeerd werd als stagiaire! Lief toch?

Wat was jou leukste dag van de afgelopen week? Of wat vond jij het meest bijzonder?

Groetjes, Xarifa

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s