My Diary | #1

Hi all!

Vandaag is het dan zo ver! Het eerste deel van My Dairy lees je nu! Ik vind het wel een beetje gek om zo maar een dag met jullie te gaan delen. Maar ik vind het ook heel leuk om met jullie te delen. Dus laten we maar snel beginnen.

Zaterdag 7 april 2018

Vandaag is het dan zo ver. Ik krijg alvast voor mijn verjaardag mijn ‘verjaardagskado’. Ik wil namelijk voor mijn verjaardag erg graag naar Brugse Beer, het mega event van geocaching in Brugge. Vorig jaar zijn we ook naar dit event geweest, voor mijn verjaardag.

Ik had mijn wekker om 07:00 gezet. Dus ik stond om 07:00 uur op. Even op mijn gemak omkleden, ontbijten en mijn tas klaar maken. En dan is het om 08:15 was het zo ver. We gingen naar Brugge. Vlak voor vertrek had ik nog even een selfie gemaakt. Dat is niet een van mijn sterkste kant, dus hij is niet goed genoeg naar mijn mening. Maar toch deel ik hem met jullie!

20180407_080823.jpg

Toen we nog maar 20 minuutje hoefde te rijden, kwam er een file. Daar hebben we 3 kwartier tot een uur in gestaan. Er was een aanhanger gekanteld met hout er op bleek achter af. Ik heb toen nog even twee foto’s gemaakt. Mijn moeder en broertje zijn zelfs uitgestapt en hebben even over de snelweg gewandeld, dat durfde ik helemaal niet.

We kwamen rond lunch tijd aan. We hebben eerst nog wat rond gekeken en zijn daarna gaan luchen. We hebben een heel leuk tasje gekregen op Brugse beer.

20180407_124208-1.jpg

Het was heerlijk weer dus we hebben heel veel buiten kunnen doen. Ook hebben we daar lekker in de zon gezeten.

20180407_124217-1.jpg

Ook ben ik op een foto met een beertje op de foto geweest. Ik laat het jullie zien!

20180407_142618.jpg

En we hebben nog wat caches geraapt. Dit zijn wat foto’s in de buurt:

En natuurlijk ik heb nog wat random foto’s gemaakt. Ik laat ze zien!

Om een uur of 3 waren we klaar bij Brugse Beer. Toen hebben hebben we nog boodschapjes gedaan bij de Delhaize. We vinden toch heel leuk om wat plaatselijke producten mee te nemen. Of producten die we niet in Nederland krijgen, of heel veel de producten zijn daar veel lekkerder, en vergeet de dingen niet die je altijd op in het land koopt en het een vakantie herinnering is. Zo hebben we pickel chipies (die krijg je hier in Nederland helaas niet) gekocht, Orengina (een vakantie herinnering), een plaatstelijke biertje (voor mijn vader zijn bieretiketten verzameling, hier in. Nederland heeft hij al heel veel!), mayoniase (dat is daar toch gewoon veel lekkerder?!?!) en we hebben tartaarsaus (dat kwamen we ooit een keer in Belgie tegen. Heel grappig verhaal. Misschien deel ik dat ooit nog wel!) gekocht.

Ik denk dat de meeste Belgen hetzelfde in Nederland zullen doen, die zij hier lekker vinden!

Dit was mijn eerste deel van My Diary.

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s