My Diary | Aankondiging

Hi all!

Vanaf vandaag ga ik elke week een dag uit die week online zetten! Dit zal gaan gebeuren op zaterdag. Dit artikel komt net als elk artikel op de maandag en de donderdag om 06:00 uur online, maar dan op zaterdag ochtend!

Natuurlijk blijft de serie ‘Mijn Week’ online komen op maandag ochtend! Maar ik vind het gewoon heel leuk om een bepaalde dag online te zetten wanneer ik iets leuks heb gedaan. Dit kan een gewone stage dag of school dag zijn, maar ook een leuke dag in het weekend ervoor!

20180406_175549_0001.png

Ik heb veel zin om deze serie uit te gaan brengen. Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben als ik!

Tot volgende week met het eerste deel!

Groetjes Xarifa

13 comments

  1. Ik schrijf verhalen met een twist over mijn ervaringen en bemerk dat die altijd goed gelezen worden door mijn lezers. Jouw diary vast ook! En ook nog eens leuk voor later om terug te lezen, lijkt me zo. Succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s