Mijn week #6

Hi all!

Vandaag wens ik jullie allemaal een fijne tweede paasdag. De afgelopen week heb ik niet stil gezeten. Er is veel gebeurt. En die deel ik weer graag met jullie!

Maandag en dinsdag heb ik weer stage gelopen. Ik heb weer veel schoongemaakt. Nu onder andere de Duplo.

IMG_20180327_094428.jpg

Dinsdag moest ik voor controle naar het ziekenhuis. Alles was gelukkig goed. Ik mag zelfs minder medicijnen gaan nemen voor mijn longen. Daar ben ik erg blij mee! Dat is niet zo gek natuurlijk!

IMG_20180327_134021.jpg

Woensdag en donderdag moest ik naar school. Veder heb ik niet zo heel veel boeiend gedaan.

Vrijdag was het Goede Vrijdag. Dan zijn wij altijd vrij van school. Maar ik ben gezellig met mijn moeder en broertje naar de Echt Studio in Alphen aan den Rijn geweest. Mijn moeder moest wat ruilen. Daarna hebben we nog even wat winkels in Alphen aan den Rijn gekeken.

20180330_135540.jpg

Zaterdag moest ik naar de Scouting. Het was lekker weer om te fietsen. Op de terugweg heb ik deze foto gemaakt. Ik wou hem heel erg graag maken. Dat heb ik dus ook gedaan.

IMG_20180331_163414_519.jpg

Gister ben ik met mijn ouders en broertje gezellig naar Zandvoort geweest. We wouden naar het Juttersmuzeum gaan. Op de website konden we ondanks Pasen geen gewijzigde openingstijden vinden. Dus wij waren er naar toe gegaan. Maar helaas. Hij was wel dicht. Gelukkig lag het museum aan het strand en de zee en lag het vlakbij het centrum. Dus hebben we lekker over het strand gewandeld en door het centrum van Zandvoort.

Dit waren alweer mijn leukste dingen van mijn afgelopen week. De komende week wordt ook weer leuk. Er staan een aantal dingen waar ik enorm naar uit kijk! Dat lees je volgende week natuurlijk weer terug in Mijn Week.

Ik wens jullie nog een fijne tweede paasdag toe. Hier doen wij vandaag een dagje rustig aan denk ik.

Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan waar je met plezier op terug kijkt?

Groetjes Xarifa

18 comments

 1. Fijn dat je minder medicatie mag gebruiken voor je longen. Leuk, zo’n weekoverzicht! Ik wil trouwens ook echt een keer weer naar het strand! (Maar dat terzijde hihi)

  Like

 2. Wat fijn dat je minder medicatie mag gebruiken voor je longen! En het klinkt alsof je een leuke week hebt gehad.
  Ik zat de afgelopen week in Spanje, daar kan ik fijn op terug kijken.

  Like

 3. Och, speelgoed schoonmaken. Dat is altijd wel een karweitje he! Trouwens fijn dat je minder medicijnen mag gaan gebruiken. Kan me voorstellen dat je hier blij om bent!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s