Happy Life | Boek review

Hi all!

Vanaf vandaag ga ik een review schrijven over een boek wat ik uit heb gelezen. Of juist helemaal niet heb uit gelezen om wat voor reden dan ook. Dan zal ik vertellen waarom het mij niet gelukt is helaas.

Ik trap af met Happy Life van Mascha Feoktistova. Mijn favoriete vlogster op Youtube. De story times, mukbangs en eigenlijk alles wat niet met beauty heeft te maken (ik kan niet tegen make-up, daarom hou ik ook niet met beauty) op Beautygloss vindt ik erg leuk om te kijken. Naast dat ze op Youtube leuke content maakt, heeft ze ook twee hele leuke boeken geschreven. Ik heb ze al een keer eerder gelezen, maar ik had weer zin om ze te schrijven en nu een review met jullie te delen! Daarom zien de boeken er al gebruikt uit haha.

Happy Life gaat over haar liefdes relatie, met inmiddels haar man, waar ze meer al 10 jaar samen is. Daar vertelt ze veel over. Maar het gaat over veel meer. Zoals school, uit huis gaan, carrière, geld, sparen, familie, vrienden, happy zijn en nog veel meer!

Het zijn eigenlijk allemaal losse hoofdstukken, maar de hoofdstukken zijn wel met elkaar verbonden. Het loopt allemaal over in elkaar. En dat vindt ik leuk aan dit boek.

Mascha deelt ook allemaal verschillende ervaringen die ze zelf heeft mee gemaakt. Hoe het was toen ze net in Nederland kwam, over haar eerste banen, haar school en haar website, die inmiddels ook al weer gestopt is en direct linkt naar haar Youtube kanaal, Beautygloss. Mascha heeft heel eerlijk en open geschreven waardoor het boek heel persoonlijk is. Dat vind ik heel mooi. Er staan ook mooie foto’s van Mascha in het boek.

Ik vind het zeker een aanrader om te lezen! Mocht je nu overtuigt zijn om dit boek te lezen heb ik onder aan het bericht een linkje voor je!

Groetjes Xarifa

Happy Life van Mascha Feoktistova is te koop bij Bol.com voor 14,95 euro.

Ik sta ingeschreven bij het partnerschap van Bol.com, je zal dus meer links naar bol gaan zien in de toekomst!

12 comments

  1. ik ken haar niet…dus ik weet niet of ik het boeiend vind om haar geschiedenis te lezen. Ik kom er in jouw review ook niet heel erg goed achter Wat je nu zo inspirerend aan haar vindt. Dat had me misschien over de streep getrokken

    Like

  2. Persoonlijke boeken zijn heel tof! Mascha vind ik een toffe meid en zo nu en dan kijk ik der vlogjes ook. Misschien ook maar lezen dan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s