Mijn week #5

Hi all!

Het is weer maandag ochtend 06:00 uur. Dat betekend dat ik weer een heel leuk overzicht heb van mijn afgelopen week. Ik heb weer school en stage gehad, maar het weekend heb ik wel weer wat leuke dingen gedaan. Ik neem jullie weer lekker mee in mijn week!

Maandag en dinsdag stage gelopen. Op stage heb ik veel schoon gemaakt. Onder andere de dieren.

Woensdag donderdag en vrijdag moest ik gewoon weer naar school. Ik heb veel geleerd!

Woensdag heb ik ook gestemd! Ben je benieuwd waarom ik stemmen zo belangrijk vindt? Lees dan mijn artikel van afgelopen donderdag!

Zaterdag vierden mijn opa en oma hun 50ste trouwdag. Ze namen ons uit eten bij De Nieuwe Es. Dat is een wereldkeuken restaurant. We hebben genoten! Het is wel grappig, want we konden via een tablet bestellen! Leuk hé?

En gister zijn we even langs mijn vader zijn werk gereden. Hij wou weten hoe lang het rijden is naar het nieuwe pand waar hij binnenkort naar toe gaat met het werk. Daarna zijn we naar ’t Geertje gereden. Dat is een geitenboerderij in Zoetermeer. Nu de lente weer begint zijn ook al de eerste lammetjes geboren. Ik kwam er gister achter dat een baby geitje dus ook een lammetje heet. Naast de geiten hebben ze er ook schapen, koeien, varkens en kippen. Voor de kleintjes er veel te doen!

Wat vond jij leuk om te doen?

Groetjes Xarifa

9 comments

    • Eigenlijk wou ik het zo ook doen. Durfde het niet zo goed te vragen deze keer. De volgende keer ga ik het wel doen heb ik besloten

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s