Mijn week #4

Hi all!

Ik was vergeten het artikel vergeten in te plannen. Stoute ik! Maar nu komt hij als nog online. Ik vertel natuurlijk weer veel over mijn afgelopen week. Er is niet veel bijzonders gebeurd. Maar ik zet alles even op een rijtje!

Maandag scheen het zonnetje lekker ’s morgens, dus hebben we lekker met de kinderen buiten gespeeld!

Dinsdag was het weer helaas wat minder lekker. Het heeft veel geregend. Als ik er al naar kijk krijg ik het koud! Daarom heb ik lekker veel thee op!

Donderdag gingen we een spelletje spelen op school. We moesten zinnen maken, en met ons groepje vertellen wat we er van vonden. Er kwamen hele gekken zinnen uit!

Zaterdag zijn we bij onze favoriete Griekse restaurant uit eten geweest. Dat is Olimpya in Boskoop. Hier komt snel nog een leuk artikel over online!

Zondag konden we met het boekenweekgeschenk gratis met de trein reizen. Daar hebben we natuurlijk goed gebruik van gemaakt! Ik heb er een vlog van gemaakt. Dat ga ik meer doen de komende tijd. Dus als ik genoeg vlogs heb ga ik ze plaatsen! Snel meer hier over. Ook komt er nog een artikel over deze reis online!

Dit was alweer mijn week! Hoe was jullie week vorige week? En wat was jou hoogtepunt? Ik ben benieuwd!

Groetjes Xarifa

24 comments

  1. Leuk zo’n gratis treinreis! 🙂 en een goed idee om Grieks te gaan eten inderdaad, moet ik ook weer eens doen 😀

    Like

  2. Met dat koude weer drink ik ook veel thee. Of warme chocolademelk 😉 En Grieks eten is ook altijd heerlijk! Ik ben erg benieuwd naar je artikel hierover die binnenkort nog komt!

    Like

  3. Boskoop, ik vind het daar toch zo mooi! En ik heb het boekenweekgeschenk ook gekregen bij een boek dat ik vorige week heb gekocht. Heb jij ‘m al gelezen? Is het wat?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s